O.P. Anderson

Våren 2017 flyttade akvavit-tillverkaren O.P. Anderson tillbaka sin produktion hem till Sverige (Matfors, Sundsvall) igen efter flera år på finsk mark. Glädjen att komma hem igen är oslagbar. Vi använder alltså begreppet hemvändare för att kommunicera flytten.

(Uppdraget är fiktivt!)

Hemvändardrinken

Hemvändardrinken står för gemenskap och blir ett sätt att välkomna hem vänner och familj som har flyttat från stan. Drinken smakar olika beroende på vart i landet du är, och är kopplad till det som kännetecknar området. För att bjuda hem sin vän ger vi möjligheten att kunna skapa ett personligt vykort med bild och hälsning.

Hemvändarpodden

Vi får möta en svensk kändis i varje avsnitt, som tillsammans med en programledare pratar om sin relation till staden de vuxit upp i. Podden adderar mjuka värden till varumärket och blir ett kommunikationsverktyg som skapar en relation till lyssnaren utan att behöva prata om alkohol.

Förslag på gäster: Jon Olsson (Mora), Cecilia Forss (Falun), Daniel Adams Ray (Nairobi), Maria Montazami (Västerås), Kristian ”The Tallest Man On Earth” Matsson (Leksand).

Här under hittar du ett exempel på hur det kan låta när en Orust-bo delar med sig.

Copywriter: Mattias Abulu
Art director: Caroline Ohlsson